Een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt

Een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt

Een bruidsfotograaf die fotografeert én filmt

De trouwdag, voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven: een dag vol met liefdevolle, intieme momenten. Deze speciale dag wil je natuurlijk laten vastleggen door een professionele bruidsfotograaf, dus hoe fijn is het als een bruidsfotograaf ook kan filmen? Iemand die ervoor zorgt dat je zowel stilstaande, als bewegende beelden hebt van de trouwdag. Beelden die je zelfs over 10 jaar nog terug brengen naar die dag. Herinneringen vervagen, maar deze beelden blijven voor altijd.

Met een bruidsfotograaf die fotografeert en filmt, ben je verzekerd dat er geen moment van de dag verloren gaat.

 

Waarom een trouwclip?

Als toekomstig bruidspaar kijk je vaak maanden uit naar je bruiloft. Wanneer de dag dan eindelijk daar is, is hij al voorbij voordat je het in de gaten hebt. Er zijn veel mooie momenten die je mist op jullie trouwdag. Door deze dag vast te laten leggen op foto en video gaat er geen moment verloren. Foto’s vertellen meer dan duizend woorden, maar niets is zo waardevol als bewegende beelden van al die mooie momenten van jullie trouwdag: de trouwgeloften, het ja-woord en de eerste kus. Ook het terugzien van de emoties en alle dierbaren die aanwezig waren op jullie bruiloft, laten je de trouwdag van begin tot eind herbeleven. Het fotoalbum is vooral een herinnering voor jezelf, maar de trouwclip kun je vol trots met iedereen delen. Zo kunnen ook de gasten nog lang nagenieten van jullie bruiloft.

De voordelen van een bruidsfotograaf die fotografeert en filmt

Beelden in dezelfde stijl

Het voordeel van een trouwfotograaf die fotografeert en filmt, is dat de foto’s en video een perfecte match zijn. De stijl van de foto’s wordt doorgetrokken in de video, waardoor het een samenhangend geheel wordt. Aangezien je de fotograaf hebt gekozen door zijn persoonlijke stijl en werkwijze, weet je ook zeker dat de trouwvideo helemaal naar jullie wens gaat zijn.

Een complete herinnering

Door de combinatie van stilstaande en bewegende beelden, krijg je een volledig beeld van jullie trouwerij. De foto’s zijn al in staat om een verhaal te vertellen, maar de beelden met geluid brengen je weer helemaal terug naar dat moment.

Een persoon

Je hebt geen last van een fotograaf en videograaf die elkaar in de weglopen, maar 1 persoon die jullie verhaal kan vastleggen van begin tot eind. Alle wensen hebben jullie waarschijnlijk al besproken met de fotograaf, dus hij weet precies wat jullie willen. Door de fotograaf te laten fotograferen en filmen, krijg je dus een lopend verhaal. Wellicht hebben jullie al een loveshoot of pre-wedding shoot ( link)  gehad en zijn jullie al een beetje gewend aan de fotograaf, wat de samenwerking tussen jullie nog soepeler laat verlopen.

Lagere kosten

Door het boeken van een bruidsfotograaf die fotografeert en filmt, bespaar je ook een hoop geld. Je hoeft geen aparte foto- en videograaf in te huren, maar kiest vaak voor een all-in-one pakket bij de bruidsfotograaf. Door hierop te besparen, houden jullie uiteindelijk meer trouwbudget over om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken.

Na jullie trouwdag zijn er maar weinig mensen die onthouden wat er in jullie trouwgeloften stond of op welke muziek jullie hebben gedanst. Alle dingen die jullie bruiloft uniek maken kunnen worden vereeuwigd op video. Kies voor een bruidsfotograaf die fotografeert en filmt, zo zijn jullie verzekert van een herinnering op beeld waar jullie altijd weer van kunnen genieten.  

 


Bionda SmansMarketing specialist bij Roy van der Wens Bruidsfoto & Film

Bionda Smans

Marketing specialist bij Roy van der Wens Bruidsfoto & Film