Bij een prachtige registratie van jullie trouwdag hoort een prachtig trouwalbum

Je kunt hierbij zelf de keuze maken uit een groot assortiment kleuren en materialen trouwalbums. Het linnen trouwalbum is hierbij een veel gekozen variant, omdat deze vaak wordt geassocieerd met een romantische trouwreportage. De hoogwaardige kwaliteit van de bruidsalbums zie je terug in het het materiaal, papier en de print.

Wij werken met trouwalbum-leveranciers die net als wij uitsluitend hoge kwaliteit leveren, zodat jullie hier samen van kunnen blijven genieten.

 
Trouwalbum kleuren

Keuze

Wij hebben rekening gehouden met iedereen, daarom zijn onze trouwalbums in diverse kleuren en materialen leverbaar. Wij beschikken over stalen van kleur en diverse materialen (zoals bijvoorbeeld een linnen trouwalbum) waar jullie een keuze uit kunnen maken.

Trouwboek detail Tilburg

Detail

Onze trouwalbums bevatten veel details, zo worden onze albums in een opbergdoos geleverd die in dezelfde kleur en materiaal is als het album. Het fotoalbum wordt in een linnen zak geleverd, die het boek beschermt tegen UV-licht. Ook leveren wij bij het trouwalbum speciale handschoenen, zodat de pagina’s niet vies of vettig worden.

Trouwalbum gratis

Mini Trouwalbum

Je hebt tevens de mogelijkheid tot het bijbestellen van een mini-versie van het trouwalbum. Dit kan bijvoorbeeld als geschenk cadeau gedaan worden aan familie en/of vrienden. Je kunt natuurlijk ook een extra album van hetzelfde formaat bestellen. Prints uit het album zijn tevens los te bestellen om in te lijsten.


Trouwalbum tilburg fotograaf
 

Hoe gaat jullie trouwalbum eruit zien?

 
 

✓ 20 cm x 20 cm of 10 cm x 10 cm

✓ 20 pagina’s (10 spreads)

✓ Linnen, velvet, imitatie óf zelfs echt leer

✓ Op voorkant bedrukt met namen en trouwdatum

✓ Hoogwaardig lustre fotopapier

✓ Layflat

✓ Handgemaakt

✓Opbergdoos (bij sommige pakketten optioneel)

 

 

Het album ontvang je bij afname van een fotografie pakket. Wij bieden de mogelijkheid om het album in te zien zodat jullie de kwaliteit zelf kunnen ervaren. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij nemen naar ieder gesprek altijd de producten mee die bij verschillende pakketten cadeau worden gedaan.