Een fotograaf die filmt én fotografeert!

 

Het is nu mogelijk om bovenop een fotografie pakket een trouwclip pakket toe te voegen. Wanneer u dit pakket bij uw reeds gekozen trouwpakket kiest wordt de bruiloft niet alleen in foto maar ook in video vast gelegd.

 
 

Wat is een trouwclip?

Een trouwclip is een samenvatting van 3 tot 5 minuten met muziek die de hele bruiloft samenvat. U kunt het zien als een videoclip die niet voor een muziekkant is maar voor een bruidspaar. Diverse momenten zoals de eerste keer dat u elkaar ziet, eerste kus en veel meer worden vastgelegd. De video wordt in ee moderne stijl bewerkt zodat het prettig kijkt.

Voordeel van een fotograaf die filmt?

Het voordeel dat Roy van der Wens uw bruiloft filmt is dat de film in dezelfde kenmerkende stijl is als de foto’s. Uw foto’s en video passen perfect bij elkaar net als u en uw aanstaande bij elkaar passen. Ook bespaard u een behoorlijk bedrag omdat u geen losse videograaf hoeft in te huren.

Hoe gaat het in zijn werkt?

Wanneer u een trouwclip wilt hebben hoeft u dat enkel aan ons door te geven en wij voegen het pakket toe aan uw huidige pakket. Het trouwclip pakket is als extra toe te passen op elk pakket.

Gaat het ten kosten van de foto’s?

Op het moment dat de camera in filmstand staat, kan er niet gefotografeerd worden, daarvoor krijgt u wel bewegend beeld terug. Om verwarring te voorkomen nemen wij op voorhand altijd de dag met u door en leggen wij uit hoe wij te werk gaan. Omdat we in hoge resolutie filmen is het altijd mogelijk om uit de film foto’s te halen.

“Een videograaf filmt met een videocamera en een fotograaf filmt met een fotocamera”

Wat is het verschil met een videograaf?

Een videograaf legt de hele dag vast op film zonder zich bezig te houden met het maken van foto’s. Een videograaf kan een completer verhaal vertellen door de grotere hoeveelheid beeldmateriaal. Ook neemt een videograaf het geluid op van de ja-woorden, speeches, geloftes en kan deze in de film verwerken.

Wat krijgt u

 
 
  • Video registratie; Met behulp van de laatste moderne technieken kunnen wij snel schakelen tussen foto en video om zo een complete videoregistratie te maken van uw dag

  • 3-5 min videoclip; De dag wordt samengevat in een leuk bewerkte videoclip die u met al uw vrienden en familie kunt delen

  • In stijl; Omdat beide foto en video door dezelfde persoon worden geschoten is de stijl en kleurgebruik exact hetzelfde.

  • Hoge resolutie; De video wordt in een hoge resolutie geschoten en dus goed te bekijken op uw tv

  • Inclusief muziek; De video wordt voorzien van rechtenvrije muziek die niet in conflict rechten van artiesten

  • USB stick; In een prachtige houten opbergdoos.


Tarief

Het trouwclip pakket kan alleen als toevoeging gekozen worden op de fotografie pakketten. Dat houdt in dat u bij elk van de fotografie pakketten een trouwclip pakket kan toevoegen. Het trouwclip pakket kost € 350,- inclusief BTW.

 

Een fotograaf én videograaf op uw bruiloft!

 
 

Roy van der Wens werkt samen met Younique Film en biedt u de mogelijkheid om uw bruiloft niet alleen in foto maar óók in video vast te leggen. Het werk van Younique Film en Roy van der Wens complimenteert elkaar in alle opzichten en biedt u veel voordelen.

 
 

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van uw bruiloft, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met de door u gekozen muziek. Deze trouwfilm kunt u bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen, zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij u de kans uw dag her te beleven en maken wij uw bruiloft eenvoudiger plan- en budgetteerbaar.

Over Younique Film

Maurice Swinkels is de eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Geboren te Venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Naast het produceren van meer dan 70 muziek videoclips over de hele wereld ben is hij zich al jaren geleden gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze en noemde ze trouwfilms. Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar een boeiende trouwfilm filmen en monteren vereist toch iets meer passie. Deze passie heeft hij.

Meer werk van Younique Film vindt u op www.youniquefilm.com


Voordelen

Met een foto én film camera tegelijk kan alles vastgelegd worden en blijft de dag u tot in de detail bij. Door onze samenwerking kunnen wij het onmogelijke in beeld brengen. Door goede communicatie en een draaiboek zorgen wij ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom veel beter in het verhaal worden meegenomen.

U hoeft niet op zoek naar een losse fotograaf en/of videograaf, met als risico dat zij elkaars werk schaden omdat dit niet op elkaar is afgestemd. U bent daarnaast minder tijd kwijt aan het zoeken van een goede fotograaf en videograaf.


Wat krijgt u

Film

  • 12 uur filmen

  • Film (10-15 minuten) Een prachtige registratie van de dag

  • Trouwclip (3-5 minuten) Korte samenvatting met leuke muziek, geschikt voor social media

  • Film op USB of Blue-Ray


Tarief

U kunt het tarief eenvoudig vinden op de website van Younique Film, KLIK HIER

Boeken of reserveren?

 
 

Wanneer u Younique Film en Roy van der Wens samen wilt boeken of interesse in een kennismaking hoeft u dit enkel maar te vermelden in uw contact aanvraag en wij regelen de rest voor u.