"Wij maken jullie plaatje compleet"  

Fotografie en film door Roy van der Wens

 

Dit vinden bruidsparen van ons

 
 

Trouwfotograaf en trouwvideograaf uit Tilburg

Roy van der wens is een professionele bruidsfotograaf en bruidsvideograaf uit Brabant. Door zijn achtergrond in de fashion-wereld is hij in staat om prachtige en sfeervolle bruidsfoto’s en bruidsvideo’s te creëren. Deze documentaire reportage schetst een gedetailleerd beeld van de bruiloft. De foto’s bevatten de mooiste momenten, locatie en aankleding waarin veel tijd en liefde is geïnvesteerd. Dit zorgt voor een unieke combinatie.

Neem eens een kijkje in ons brede portfolio met beelden van de meest uiteenlopende trouwerijen.

 
 

Wat kost een trouwfotograaf?

Bij het kiezen van een bruidsfotograaf is de prijs een belangrijk onderdeel. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld, met voor ieder trouwbudget een betaalbare oplossing. Wij bieden zowel foto- als film pakketten aan. Dus ook voor een trouwfilm of trouwclip kun je bij ons terecht. Voor bruidsparen die gaan trouwen in het buitenland bieden wij tevens exclusieve pakketten.

 
 

Trouwfoto & Trouwfilm

Met de uitbreiding van trouwfilm wordt jullie trouwdag op de meest bijzondere wijze vastgelegd. De bruidsfilm die wij creëren zijn geschikt voor sociale media-kanalen. Jullie kunnen de bruiloft dus met iedereen delen. Wij bieden hierin diverse mogelijkheden aan, in de vorm van trouwclips en trouwfilms.

 
 

Een trouwalbum voor jullie trouwfotografie

Een trouwalbum is een tastbare herinnering vol bijzondere momenten van jullie mooiste dag. Dit album is een sfeerimpressie van het verloop van jullie bruiloft. Wij vinden het daarom belangrijk dat dit een kwalitatief hoogstaand product is, wat met zorg wordt ontworpen. Onze producten bestaan uit linnen trouwalbums in diverse formaten. Bij verschillende trouwpakketten bieden wij deze gratis aan.

 
 

Fashion fotografie als basis voor bruidsfotografie

De invloeden van fashion fotografie zijn duidelijk zichtbaar in het werk van Roy van der Wens. De trouwbeelden krijgen hierdoor een uitstraling zoals je deze ziet in magazines. De documentaire manier van fotograferen zorgt voor een gedetailleerde registratie van de hele bruiloft. Dit vertelt jullie verhaal op een manier zoals alleen Roy dit kan. Een humoristische verstandhouding is een typisch kenmerk van Roy van der Wens. Hij zorgt hiermee voor een ontspannen sfeer én dat jullie met een grote glimlach naar de trouwfoto’s zullen terugkijken.

 
 

Blog met alle informatie over trouwfotografie

“Wat kost een bruidsfotograaf?” “Waar moet ik zoal op letten?”
Dit zijn onder andere veel voorkomende vragen waar we serieus op in gaan. Wij bieden een transparante werkwijze, zodat jullie als toekomstig bruidspaar weten wat jullie kunnen en mogen verwachten.

 
 

Van Nederland tot Toscane. Waar gaat de reis naartoe?

Wanneer jullie in het buitenland trouwen, wil je het liefste een fotograaf hebben waarmee je in je eigen taal kunt communiceren. Wij zijn erg ervaren in locatie-fotografie en weten jullie internationale bruiloft perfect in beeld te brengen.