"Wij maken jullie plaatje compleet"  

Fotografie door Roy van der Wens

 

Trouwfotografie uit Tilburg

Tilburgse bruidsfotograaf Roy van der wens is een professionele fotograaf met een achtergrond in de fashion-wereld. Zijn gebruik van fashion invloeden zorgt voor prachtige en sfeervolle foto’s. De documentaire beelden bevatten een humoristische tint, dit zorgt voor een unieke combinatie.

Neem eens een kijkje in ons brede portfolio met beelden van de meest uiteenlopende bruiloften.

 
 

Bruidsfotograaf kiezen?

Bij het kiezen van een bruidsfotograaf is de prijs een belangrijk onderdeel. Daarom hebben wij meerdere pakketten samengesteld, met voor ieder budget een betaalbare oplossing. Wij bieden zowel foto- als film pakketten aan. Dus ook voor een trouwfilm of trouwclip kunt u bij ons terecht. Voor bruidsparen die gaan trouwen in het buitenland bieden wij tevens exclusieve pakketten.

 
 

Foto & Film

Met de uitbreiding van film op jullie trouwdag wordt jullie mooiste dag op de meest bijzondere manier vastgelegd. Met de nieuwste technieken kan jullie trouwdag in foto én film worden vastgelegd. De films die wij maken zijn geschikt voor sociale media-kanalen. Jullie kunnen de trouwdag dus met iedereen delen. Wij bieden diverse mogelijkheden om jullie dag te registreren met film.

 
 

Trouwalbum bij jullie trouwfotografie

Een trouwalbum is een tastbare herinnering vol bijzondere momenten van jullie mooiste dag. Dit album is een sfeerimpressie van jullie trouwdag. Wij vinden het daarom belangrijk dat dit een kwalitatief hoogstaand product is, wat met zorg is ontworpen.

 
 

Fashion fotografie als basis voor bruidsfotografie

De invloeden van fashion fotografie zijn overduidelijk in het werk van Roy van der Wens. De beelden krijgen hierdoor een uitstraling zoals je deze ziet in magazines. De documentaire manier van fotograferen zorgt voor een prachtige registratie van de hele dag. Dit vertelt jullie verhaal op een manier zoals alleen Roy dit kan. Een humoristische verstandhouding is een belangrijk kenmerk van Roy van der Wens, hiermee zorgt hij dat jullie met een grote glimlach naar de foto’s zullen terugkijken.

 
 

Blog met alle informatie over trouwfotografie

“Wat kost een bruidsfotograaf?” “Waar moet ik zoal op letten?”
Dit zijn onder andere veel voorkomende vragen waar we serieus op in gaan. Wij bieden een transparante werkwijze, zodat jullie als toekomstig bruidspaar weten wat jullie kunnen en mogen verwachten.

 
 

Van Nederland tot Toscane. Waar gaat de reis naartoe?

Als jullie in het buitenland trouwen willen jullie het liefste een fotograaf hebben waarmee je in je eigen taal kunt communiceren en die ervaren is met reizen. Wij zijn erg ervaren in locatie-fotografie en weten jullie internationale trouwdag perfect in beeld te brengen.