De kracht en belevening van foto én film

 
 

Roy van der Wens en Younique Film bieden u de mogelijkheid om uw bruiloft niet alleen in foto maar óók in video vast te leggen.

 
 

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van uw bruiloft, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met de door u gekozen muziek. Deze trouwfilm kunt u bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen, zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij u de kans uw dag her te beleven en maken wij uw bruiloft eenvoudiger plan- en budgetteerbaar. Daarnaast bieden wij een Foto & Film pakket aan waar u veel voordeel uit haalt. Wij bundelen namelijk niet alleen onze krachten, maar onze prijzen zijn tevens zeer scherp.

Over Younique Film

Mijn naam is Maurice Swinkels en ben eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Geboren te Venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Naast het produceren van meer dan 70 muziek videoclips over de hele wereld ben ik mij jaren geleden gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze en noemde ze trouwfilms. Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar een boeiende trouwfilm filmen en monteren vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, maar probeer ook de karakteristieken eigenschappen van het bruidspaar vast te leggen. Ik streef altijd naar perfectie om elke montage zo uniek, interessant en boeiend mogelijk te filmen in elke situatie en omstandigheden, om zo elke kijker te kunnen vasthouden tot aan de laatste frame.

Ik film in Canon C-LOG, waardoor het beeld vlak en contrast-arm wordt opgenomen. Later worden deze beelden stuk voor stuk handmatig door mij ingekleurd (grading), hierdoor krijgt elke trouwclip en film ook zijn eigen karakter, feel en look.

Meer werk van Younique Film vindt u op www.youniquefilm.com

Voordelen

Met een foto én film camera tegelijk kan alles vastgelegd worden en blijft de dag u tot in de detail bij. Door onze samenwerking kunnen wij het onmogelijke in beeld brengen. Door goede communicatie en een draaiboek zorgen wij ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom veel beter in het verhaal worden meegenomen.

U hoeft niet op zoek naar een losse fotograaf en/of videograaf, met als risico dat zij elkaars werk schaden omdat dit niet op elkaar is afgestemd. U bent daarnaast eveneens goedkoper uit. Hierdoor heeft u minder zorgen en weet u dat de registratie van de dag in professionele handen is. Wanneer u gebruik wenst te maken van onze samenwerking bieden wij u een Foto & Film pakket. Dit pakket is compleet uitgerust met trouwfilm en trouwalbum.

Wat krijgt u

 

Film

 • 12 uur filmen

 • Film (10-15 minuten) Een prachtige registratie van de dag

 • Trouwclip (3-5 minuten) Korte samenvatting met leuke muziek, geschikt voor social media

 • Film op USB of Blue-Ray (in een doosje)

Foto

 • 12 uur fotograferen

 • Alle foto's ontvangt u digitaal in kleinere resolutie (dit oogt tevens mooi op social media) voorzien van een 'Roy van der Wens' logo

 • 150 geretoucheerde foto's ontvangt u in maximaal digitaal formaat. Deze foto's worden speciaal voor u nabewerkt en aangepast naar wens.

 • U ontvangt een fotoalbum wat uw bruidsverhaal van begin tot het einde vertelt.

 • Foto’s op USB

Prijzen

 

Wanneer u kiest voor het pakket van Younique Film en Roy van der Wens heeft u buiten de professionele voordelen ook nog eens financieel voordeel. U bespaart maar liefst 250 euro. U hoeft daarnaast minder zorg te besteden aan het plannen en vastleggen van uw bruiloft omdat u voorzien bent van een Fotograaf en Videograaf.

Het ‘Foto & Film pakket’ en prijs vindt u bij onze pakketten

 

Een fotograaf die ook filmt

 
 

Het is nu mogelijk om bovenop een fotografie pakket een trouwclip pakket toe te voegen. Wanneer u dit pakket bij uw reeds gekozen trouwpakket kiest wordt de bruiloft niet alleen in foto maar ook in video vast gelegd.

 
 
 

Wat is een trouwclip?

Een trouwclip is een samenvatting van 3 tot 5 minuten met muziek die de hele bruiloft samenvat. U kunt het zien als een videoclip die niet voor een muziekkant is maar voor een bruidspaar. Diverse momenten zoals de eerste keer dat u elkaar ziet, kus en veel meer worden vastgelegd. De video wordt in een ‘videoclip’ stijl bewerkt geheel in stijl van de foto’s.

Voordeel van een fotograaf die filmt?

Het voordeel dat Roy van der Wens uw bruiloft filmt is dat de film in dezelfde kenmerkende stijl is als de foto’s. Jullie foto’s en clip passen perfect bij elkaar net als u en uw aanstaande bij elkaar passen.

Hoe gaat het in zijn werkt?

Wanneer u een trouwclip wilt hebben hoeft u dat enkel aan ons door te geven en wij voegen het pakket toe aan uw huidige pakket. Het trouwclip pakket is als extra toe te passen op elk pakket.

Gaat het ten kosten van de foto’s?

Op het moment dat de camera in filmstand staat, kan er niet gefotografeerd worden, daarvoor krijgt u wel bewegend beeld terug. Om verwarring te voorkomen nemen wij op voorhand altijd de dag met u door en leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

“Een videograaf filmt met een videocamera en een fotograaf filmt met een fotocamera”

Wat is het verschil met een videograaf?

Een videograaf legt de hele dag vast zonder iets te missen en heeft daardoor meer beeldmateriaal en kan dus een langere film maken. Hij kan een completer verhaal vertellen door de hoeveelheid beeldmateriaal.
Ook neemt een videograaf het geluid op van de ja-woorden, speeches, geloftes en verwerkt deze in de film.

Wat krijgt u

 
 
 • Video registratie; Met behulp van de laatste moderne technieken kunnen wij snel schakelen tussen foto en video om zo een complete videoregistratie te maken van uw dag

 • 3-5 min videoclip; De dag wordt samengevat in een leuk bewerkte videoclip die u met al uw vrienden en familie kunt delen

 • In stijl; Omdat beide foto en video door dezelfde persoon worden geschoten is de stijl en kleurgebruik exact hetzelfde.

 • Hoge resolutie; De video wordt in een hoge resolutie geschoten en dus goed te bekijken op uw tv

 • Inclusief muziek; De video wordt voorzien van rechtenvrije muziek die niet in conflict rechten van artiesten

 • USB stick; USB stick in de kurk van een glazen potje met houten doosje met alle foto’s uit het pakket

Prijzen

Wanneer u kiest voor het pakket van Younique Film en Roy van der Wens heeft u buiten de professionele voordelen ook nog eens financieel voordeel. U bespaart maar liefst 250 euro. U hoeft daarnaast minder zorg te besteden aan het plannen en vastleggen van uw bruiloft omdat u voorzien bent van een Fotograaf en Videograaf.

Het ‘Foto & Film pakket’ en prijs vindt u bij onze pakketten