Foto & Videograaf op jullie bruiloft

Het is nu mogelijk om bovenop een trouwfotografie pakket, een trouwclip pakket toe te voegen. Wanneer je dit pakket bij het reeds gekozen trouwpakket kiest, wordt de bruiloft niet alleen in foto maar ook in video vast gelegd.

 

Wat is een trouwclip?

Een trouwclip is een samenvatting van 3 tot 5 minuten met muziek die de complete trouwdag samenvat. Je kunt dit zien als een videoclip die niet voor een muzikant is, maar voor een bruidspaar. Diverse momenten zoals de eerste keer dat jullie elkaar zien, de eerste kus en nog veel meer worden opgenomen. De video wordt in een moderne stijl bewerkt zodat dit prettig kijkt.

Wat is het voordeel van een fotograaf die filmt?

Wanneer je geen losse trouwvideograaf hoeft in te huren, bespaar je veel geld. Een trouwclip is veel voordeliger, dan een trouwfilm of trouwvideo. Dit houdt in dat je meer trouwbudget overhoudt. Wanneer Roy van der Wens jullie trouwdag filmt, is de film tevens in dezelfde kenmerkende stijl als de foto’s. Jullie foto’s en video passen perfect bij elkaar.

Bekijk een romantisch huwelijksaanzoek in Breda

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer jullie een trouwclip willen hebben, hoeven jullie dit enkel aan ons door te geven. Wij voegen dit dan toe aan het huidige trouwpakket. Het trouwclip pakket kan aan ieder pakket worden toegevoegd.

Gaat het ten kosten van de foto’s?

Op het moment dat de camera in filmstand staat, kan er niet gefotografeerd worden. Je krijgt daar wel een bewegend beeld voor terug. Om verwarring te voorkomen, nemen wij op voorhand altijd de dag met jullie door en leggen wij uit hoe wij te werk gaan. Omdat we in hoge resolutie filmen, is het altijd mogelijk om uit de film foto’s te halen.

“Een videograaf filmt met een videocamera en een fotograaf filmt met een fotocamera”

Wat is het verschil tussen een trouwclip en trouwfilm of trouwvideo?

Een videograaf legt de hele dag exclusief middels film vast. Een videograaf kan een verhaal vertellen door de grotere hoeveelheid beeldmateriaal. Hij neemt het geluid op van de ja-woorden, speeches, geloftes en kan deze in de film verwerken. Wanneer een videograaf wordt gekozen, wordt er in bijna alle gevallen ook nog een losse fotograaf bij gekozen. Dit resulteert daarom bijna altijd in dubbele kosten.

Bekijk hoe geweldig leuk en video shoot is.

 

Wat kost het trouwclip pakket?

Het trouwclip pakket kan enkel als toevoeging gekozen worden op onze bruidsfotografie-pakketten. Dit houdt in dat jullie bij elk van de fotografie-pakketten een trouwclip pakket kunnen toevoegen. Het trouwclip pakket kost € 499,- inclusief BTW.


Heeft u interesse in een trouwclip pakket? Neem dan contact met ons op!