FIT VOOR JE BRUILOFT

 

Win een personal trainer én een pre-wedding fotoshoot voor je bruiloft

De mooiste dag uit je leven komt eraan en je wilt in de beste shape van je leven zijn. Even nog een paar kilo’s eraf en je bent helemaal fotoproef. Maar die laatste kilo’s willen maar niet lukken, elk dieet geprobeerd en die cardio komt je neus uit. Om je hierbij te helpen biedt Roy van der Wens Bruidsfotografie samen met Menta Physics je een mogelijkheid om een Bruiloft Fit pakket en een Pre-wedding fotoshoot te winnen.

Actie periode van 14 januari 2019 tot 15 februari 2019
 
Menta physics Martijn van straaten Tilburg

 Pre-wedding fit

Hoi ik ben Martijn van Straaten en ik ben de eigenaar van Menta Physics, ik ben en persocal trainer, food coach, gewichtsconsulen en NGS sportmasseur.

Jij verdient de beste begeleiding die er is. Personal Training is meer dan alleen trainen. Ik coach je, train je, adviseer je en motiveer je. Voeding, Training, Ontspanning en herstel zijn de 4 factoren waar ik samen met jouw aan ga werken

Met Pre-Wedding Fit bied ik jou de mogelijkheid om je in je beste shape te krijgen voor je bruiloft en ver daarna. Het Pre-Wedding Fit programma biedt jou:

 • Uitgebreide intake 

 • Meting van je lichaamssamenstelling 

 • 4 x keer personal training

 • Voedingsanalyse inclusief advies

 • Persoonlijke coach App

Pre-wedding photoshoot

Wat is er nou mooier dan wanneer je getrouwd bent om samen de meest bijzondere momenten van jullie leven terug te zien? Ieder koppel wil deze mijlpalen vereeuwigen. Maar wat is nou eigenlijk een pre-wedding shoot? De naam verklapt het al. Deze shoot is een fotoreeks van jou en je partner vóór jullie grote dag. Als fotograaf ervaar ik vaak dat stellen nerveus zijn en dit kan soms terug te zien zijn in foto’s. Om de spanning enigszins te beperken wil ik jullie daarom vastleggen in een ontspannen setting voor de meest leuke en spontane foto’s met een sentimentele strik/das eromheen. Een ander mooi voordeel is dat wij samen een droomlocatie kunnen selecteren voor deze shoot.

Hoe maak jij kans op deze geweldige prijzen?!

Zo maak je kans op het Wedding Fit pakket én een mooie pre-wedding fotoshoot:

Neem deel aan onderstaande actie op Instagram en/of Facebook. (Dubbele deelname betekent extra grote kans om te winnen.)

Instagram

 1. Vertel waarom jij wilt winnen en vermeld de trouwdatum

 2. VolgRoy van der Wens’ én ‘Menta Physics’ op Instagram.

Facebook

 1. Tag je verloofde onder dit bericht en vermeld de trouwdatum (meedoen voor iemand anders mag ook)

 2. Like de ‘Roy van der Wens Bruidsfotografie’ en ‘Menta Physics‘ Facebook-pagina.

 3. Deel dit bericht ‘openbaar’ (anders kunnen wij niet zien dat je volwaardig deelneemt aan deze actie)

Actie voorwaarden

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de "Win een personal trainer én een pre-wedding fotoshoot voor je bruiloft" actie;

 • Door aan de actie deel te nemen aanvaardt u onze algemene voorwaarden in het geheel;

 • De looptijd van de actie is 14 januari 2019 tot en met 15 februari 2019;

 • De winnaar wordt op 16 februari 2019 bekend gemaakt;

 • De prijs, is niet inwisselbaar tegen geld;

 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties;

  *De pre-wedding shoot zal op afspraak in het jaar 2019 worden gehouden. Tevens zal de locatie van deze shoot in overeenstemming nader bepaald worden. Pre-wedding foto’s en bruidsfotografie pakketten vind je terug op onze website.