Fotograaf ziek, wat nu?

Bruidsfotografie Klooster nieuwkerk Goirle roy van der Wens Bruidsfotografie Tilburg
 

Iedereen kan ziek worden, ook de fotograaf. Maar wat moet je doen als de fotograaf ziek is op jullie trouwdag?

 
 

Je moet er niet aan denken maar de kans is aanwezig dat een fotograaf ziek kan worden. En wat doe je dan? Regelt de fotograaf een nieuwe fotograaf of moet je dit zelf doen? En hoe zit het met de aanbetaling? Deze vragen ga ik onder andere behandelen in deze blog.

 
 
 

Overmacht

Ziekte is meestal overmacht. We kunnen allemaal weleens ziek worden. Of het een griep is of een blessure, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Preventie

Persoonlijk ben ik altijd met een gezonde levensstijl bezig. Door verse producten te eten, niet te veel suikers en voldoende te bewegen kun je je lichaam veel sterker maken. Al jaren ervaar ik hier de voordelen van. Ik voel me hierdoor altijd fit, ook tijdens griep epidemieën. Voor mij is een gezonde levensstijl een stukje verantwoordelijkheid wat je moet dragen als bruidsfotograaf. Ik heb voor mezelf een vrij strenge werk-ethiek omdat ik elke klant het beste wil bieden!

 
Bruidsfotograaf Tilburg roy van der Wens trouwfotograaf
 

Back-up

Mocht het nou tóch zo zou zijn dat ik door omstandigheden niet kan fotograferen, heb ik een back-up achter de hand. Doordat ik een netwerk heb vol fotografen, kan ik snel schakelen en vragen of zij beschikbaar zijn. Uiteraard sta ik achter de kwaliteit van hun werk, anders zou ik een dergelijke naam niet doorgeven. Zij maken tevens gebruik van mijn fotografie diensten, mocht hen dit overkomen.

Aanbetaling

Hoe zit het met de aanbetaling? Wanneer ik door omstandigheden niet kan fotograferen wordt de volledige aanbetaling gecrediteerd. Dit staat ook in mijn algemene voorwaarden vermeld.

 
 

Meer op instagram!

Op onze instagram pagina vindt u onze laatste foto’s en stories.


Bent u ook geïnteresseerd in een bruidsreportage door Roy van der Wens? Neem dan contact op voor een gesprek en wellicht kunnen we iets prachtigs neerzetten.