Een fotograaf én videograaf op uw bruiloft!

 
 

Roy van der Wens werkt samen met Younique Film en biedt u de mogelijkheid om uw bruiloft niet alleen in foto maar óók in video vast te leggen. Het werk van Younique Film en Roy van der Wens complimenteert elkaar in alle opzichten en biedt u veel voordelen.

 
 

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van uw bruiloft, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met de door u gekozen muziek. Deze trouwfilm kunt u bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen, zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij u de kans uw dag her te beleven en maken wij uw bruiloft eenvoudiger plan- en budgetteerbaar.

Over Younique Film

Maurice Swinkels is de eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Geboren te Venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Naast het produceren van meer dan 70 muziek videoclips over de hele wereld ben is hij zich al jaren geleden gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze en noemde ze trouwfilms. Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar een boeiende trouwfilm filmen en monteren vereist toch iets meer passie. Deze passie heeft hij.

Meer werk van Younique Film vindt u op www.youniquefilm.com


Voordelen

Met een foto én film camera tegelijk kan alles vastgelegd worden en blijft de dag u tot in de detail bij. Door onze samenwerking kunnen wij het onmogelijke in beeld brengen. Door goede communicatie en een draaiboek zorgen wij ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom veel beter in het verhaal worden meegenomen.

U hoeft niet op zoek naar een losse fotograaf en/of videograaf, met als risico dat zij elkaars werk schaden omdat dit niet op elkaar is afgestemd. U bent daarnaast minder tijd kwijt aan het zoeken van een goede fotograaf en videograaf.


Wat krijgt u

Film

  • 12 uur filmen

  • Film (10-15 minuten) Een prachtige registratie van de dag

  • Trouwclip (3-5 minuten) Korte samenvatting met leuke muziek, geschikt voor social media

  • Film op USB of Blue-Ray


Tarief

U kunt het tarief eenvoudig vinden op de website van Younique Film, KLIK HIER

Boeken of reserveren?

 
 

Wanneer u Younique Film en Roy van der Wens samen wilt boeken of interesse in een kennismaking hoeft u dit enkel maar te vermelden in uw contact aanvraag en wij regelen de rest voor u.