De kracht en belevening van foto én film

 
 

Roy van der Wens en Younique Film bieden u de mogelijkheid om uw bruiloft niet alleen in foto maar óók in video vast te leggen.

 
 

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van uw bruiloft, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met de door u gekozen muziek. Deze trouwfilm kunt u bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen, zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij u de kans uw dag her te beleven en maken wij uw bruiloft eenvoudiger plan- en budgetteerbaar. Daarnaast bieden wij een Foto & Film pakket aan waar u veel voordeel uit haalt. Wij bundelen namelijk niet alleen onze krachten, maar onze prijzen zijn tevens zeer scherp.

Over Younique Film

Mijn naam is Maurice Swinkels en ben eigenaar van Younique Film, opgericht in 2003. Geboren te Venlo, maar woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Naast het produceren van meer dan 70 muziek videoclips over de hele wereld ben ik mij jaren geleden gaan specialiseren in het vastleggen van bruiloften op cinematografische wijze en noemde ze trouwfilms. Iedereen kan een camera vasthouden en richten, maar een boeiende trouwfilm filmen en monteren vereist toch iets meer passie. Deze passie heb ik.

Ik leg niet alleen de belangrijkste momenten vast, maar probeer ook de karakteristieken eigenschappen van het bruidspaar vast te leggen. Ik streef altijd naar perfectie om elke montage zo uniek, interessant en boeiend mogelijk te filmen in elke situatie en omstandigheden, om zo elke kijker te kunnen vasthouden tot aan de laatste frame.

Ik film in Canon C-LOG, waardoor het beeld vlak en contrast-arm wordt opgenomen. Later worden deze beelden stuk voor stuk handmatig door mij ingekleurd (grading), hierdoor krijgt elke trouwclip en film ook zijn eigen karakter, feel en look.

Meer werk van Younique Film vindt u op www.youniquefilm.com

Voordelen

Met een foto én film camera tegelijk kan alles vastgelegd worden en blijft de dag u tot in de detail bij. Door onze samenwerking kunnen wij het onmogelijke in beeld brengen. Door goede communicatie en een draaiboek zorgen wij ervoor dat zowel de bruid als de bruidegom veel beter in het verhaal worden meegenomen.

U hoeft niet op zoek naar een losse fotograaf en/of videograaf, met als risico dat zij elkaars werk schaden omdat dit niet op elkaar is afgestemd. U bent daarnaast eveneens goedkoper uit. Hierdoor heeft u minder zorgen en weet u dat de registratie van de dag in professionele handen is. Wanneer u gebruik wenst te maken van onze samenwerking bieden wij u een Foto & Film pakket. Dit pakket is compleet uitgerust met trouwfilm en trouwalbum.

Wat krijgt u

 

Film

  • 12 uur filmen

  • Film (10-15 minuten) Een prachtige registratie van de dag

  • Trouwclip (3-5 minuten) Korte samenvatting met leuke muziek, geschikt voor social media

  • Film op USB of Blue-Ray (in een doosje)

Foto

  • 12 uur fotograferen

  • Alle foto's ontvangt u digitaal in kleinere resolutie (dit oogt tevens mooi op social media) voorzien van een 'Roy van der Wens' logo

  • 150 geretoucheerde foto's ontvangt u in maximaal digitaal formaat. Deze foto's worden speciaal voor u nabewerkt en aangepast naar wens.

  • U ontvangt een fotoalbum wat uw bruidsverhaal van begin tot het einde vertelt.

  • Foto’s op USB

Prijzen

 

Wanneer u kiest voor het pakket van Younique Film en Roy van der Wens heeft u buiten de professionele voordelen ook nog eens financieel voordeel. U bespaart maar liefst 250 euro. U hoeft daarnaast minder zorg te besteden aan het plannen en vastleggen van uw bruiloft omdat u voorzien bent van een Fotograaf en Videograaf.

Het ‘Foto & Film pakket’ en prijs vindt u bij onze pakketten