Een fotograaf die ook filmt

 
 

Het is nu mogelijk om bovenop een fotografie pakket een trouwclip pakket toe te voegen. Wanneer u dit pakket bij uw reeds gekozen trouwpakket kiest wordt de bruiloft niet alleen in foto maar ook in video vast gelegd.

 
 
 

Wat is een trouwclip?

Een trouwclip is een samenvatting van 3 tot 5 minuten met muziek die de hele bruiloft samenvat. U kunt het zien als een videoclip die niet voor een muziekkant is maar voor een bruidspaar. Diverse momenten zoals de eerste keer dat u elkaar ziet, kus en veel meer worden vastgelegd. De video wordt in een ‘videoclip’ stijl bewerkt geheel in stijl van de foto’s.

Voordeel van een fotograaf die filmt?

Het voordeel dat Roy van der Wens uw bruiloft filmt is dat de film in dezelfde kenmerkende stijl is als de foto’s. Jullie foto’s en clip passen perfect bij elkaar net als u en uw aanstaande bij elkaar passen.

Hoe gaat het in zijn werkt?

Wanneer u een trouwclip wilt hebben hoeft u dat enkel aan ons door te geven en wij voegen het pakket toe aan uw huidige pakket. Het trouwclip pakket is als extra toe te passen op elk pakket.

Gaat het ten kosten van de foto’s?

Op het moment dat de camera in filmstand staat, kan er niet gefotografeerd worden, daarvoor krijgt u wel bewegend beeld terug. Om verwarring te voorkomen nemen wij op voorhand altijd de dag met u door en leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

“Een videograaf filmt met een videocamera en een fotograaf filmt met een fotocamera”

Wat is het verschil met een videograaf?

Een videograaf legt de hele dag vast zonder iets te missen en heeft daardoor meer beeldmateriaal en kan dus een langere film maken. Hij kan een completer verhaal vertellen door de hoeveelheid beeldmateriaal.
Ook neemt een videograaf het geluid op van de ja-woorden, speeches, geloftes en verwerkt deze in de film.

Wat krijgt u

 
 
  • Video registratie; Met behulp van de laatste moderne technieken kunnen wij snel schakelen tussen foto en video om zo een complete videoregistratie te maken van uw dag

  • 3-5 min videoclip; De dag wordt samengevat in een leuk bewerkte videoclip die u met al uw vrienden en familie kunt delen

  • In stijl; Omdat beide foto en video door dezelfde persoon worden geschoten is de stijl en kleurgebruik exact hetzelfde.

  • Hoge resolutie; De video wordt in een hoge resolutie geschoten en dus goed te bekijken op uw tv

  • Inclusief muziek; De video wordt voorzien van rechtenvrije muziek die niet in conflict rechten van artiesten

  • USB stick; USB stick in de kurk van een glazen potje met houten doosje met alle foto’s uit het pakket

Prijzen

Wanneer u kiest voor het pakket van Younique Film en Roy van der Wens heeft u buiten de professionele voordelen ook nog eens financieel voordeel. U bespaart maar liefst 250 euro. U hoeft daarnaast minder zorg te besteden aan het plannen en vastleggen van uw bruiloft omdat u voorzien bent van een Fotograaf en Videograaf.

Het ‘Foto & Film pakket’ en prijs vindt u bij onze pakketten