Bij een prachtige registratie van uw bruiloft hoort een prachtig trouwalbum

Wij werken met trouwalbum-leveranciers die net als wij uitsluitend hoge kwaliteit leveren, zodat u hier samen van kunt blijven genieten.

De hoogwaardige kwaliteit van de albums ziet u terug in het het materiaal, papier en print. U heeft zelf de keuze uit een groot assortiment kleuren en materialen.

 
Trouwalbum kleuren

Keuze

Wij hebben rekening gehouden met iedereen, daarom zijn onze trouwalbums in diverse kleuren en materialen leverbaar. Wij beschikken over stalen van kleur en materiaal waar u een keuze uit kunt maken.

Trouwboek detail Tilburg

Detail

Onze trouwalbums bevatten veel details, zo worden onze albums in een opbergdoos geleverd die in dezelfde kleur en materiaal is als het album. Het album wordt in een linnen zak geleverd, die het boek beschermt tegen UV-licht. Ook leveren wij bij het trouwalbum speciale handschoenen, zodat de pagina’s niet vies of vettig worden.

Trouwalbum gratis

Mini Trouwalbum

U heeft tevens de mogelijkheid tot het bijbestellen van een mini-versie van het trouwalbum. Dit kan u bijvoorbeeld als geschenk cadeau doen aan vrienden en/of familie. U kunt natuurlijk ook een extra album van hetzelfde formaat bestellen. Prints uit het album zijn tevens los te bestellen om in te lijsten.


Trouwalbum tilburg fotograaf

Wat voor trouwalbum krijgt u?

20 cm x 20 cm

20 pagina’s

Linnen of imitatie leer

Op voorkant bedrukt met beide namen

Lustre papier (0,5 mm dik)

Layflat

boek dikte 2,2 cm

Opbergdoos (sommige pakketten optioneel)


 

Het album ontvangt u bij afname van ons Goud-, Diamant-, Platina- of Buitenland Pakket. Wij bieden de mogelijkheid om het album in te zien zodat u de kwaliteit zelf kunt ervaren. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij nemen naar ieder gesprek altijd de producten mee die u bij diverse pakketten kunt ontvangen.