Bij een prachtige registratie van uw bruiloft hoort een prachtig trouwalbum

Roy van der Wens werkt met trouwalbums leveranciers die net als hij kwaliteit leveren waar u de rest van uw huwelijk van kunt nagenieten.

De hoogwaardige kwaliteit van de albums ziet u terug in het het materiaal, papier en print. U heeft zelf de keuze uit een groot assortiment kleuren en materialen.

 
Trouwalbum kleuren

Keuze

Wij hebben rekening gehouden met iedereen, daarom zijn onze trouwalbums in diverse kleuren en materialen leverbaar. Wij beschikken over stalen van kleur en materiaal waaruit u een keuze kunt maken.

Trouwboek detail Tilburg

Detail

Onze trouwalbums barsten van details, zo worden onze albums in een opbergdoos geleverd die in dezelfde kleur en materiaal is als het album. Ook wordt het album in een linnen zak gestopt die het boek beschermt tegen UV-licht. Ook leveren wij bij het trouwalbum speciale handschoenen zodat de pagina’s niet vies of vettig worden.

Trouwalbum gratis

Mini Trouwalbum

Optioneel kunt u een mini versie van het trouwalbum bij bestellen voor vrienden en familie. Of u kunt natuurlijk een album in dezelfde grote bijbestellen. Ook zijn prints uit het album los te bestellen om in te lijsten.


Trouwalbum tilburg fotograaf

Wat voor trouwalbum krijgt u?

20 cm x 20 cm

20 pagina’s

Linnen of imitatie leer

Op voorkant bedrukt met beide namen

Lustre papier (0,5 mm dik)

Layflat

boek dikte 2,2 cm

Opbergdoos (sommige pakketten optioneel)


 

Het album ontvangt u bij afname van ons Goud-, Diamant-, Platina- of Buitenland Pakket. Wij bieden de mogelijkheid om het album in te zien zodat u zelf kunt ervaren hoe prachtig de kwaliteit is. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met ons en dan nemen we het album voor u mee.