Roy van der Wens Bruidsfotografie stelt zich voor

Wij zijn een hecht team van enthousiaste mensen die ervoor gekozen hebben om te doen wat we leuk vinden zodat we nooit hoeven te werken.

 
bruidsfotograaf tilburg roy van der wens

Roy

Fotograaf

Hoi ik ben een Roy, ik ben een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacademie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

De uiteindelijke overstap naar bruidsfotografie heb ik gemaakt omdat ik veel meer voldoening haal uit alle mooie emoties en waardering achteraf.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion wereld ben ik zeer goed op de hoogte van de huidige trends. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die jullie wensen vertalen naar de moderne fotografie.

Sfeer

In het begin onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan pakken en jullie aan mij kunnen wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg relaxed in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. 

Romy Jansen bij Roy van der Wens Fotografie

Romy

Communicatie

Hoi ik ben Romy, ik ben afgestudeerd in communicatie aan de Inholland University of Applied Sciences. Ik ben niet alleen collega, maar ook verloofde van Roy van der Wens.

Functie

Mijn functie binnen het bedrijf is de communicatie naar de klant. En dat geld voor zowel het tekstuele als het visuele gedeelte. Samen met Roy bekijken we wat op de website, instagram, Facebook en andere platformen het beste communiceert met de klant.

Ook ga ik met Roy mee naar kennismaking gesprekken zodat ik later het draaiboek voor Roy en de bruiloft in elkaar kan zetten.

Toekomst

Buiten dat Roy en ik zelf in de toekomst gaan trouwen, hoop ik dat we nog veel gelukkige verloofde stellen mogen ontmoeten want dit is de allerleukste baan die er is.

Stagaire Roy van der Wens fotografie.jpg

Joshua

Stagaire

Hoi ik ben Joshua en ik studeer aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Ik heb veel ervaring in de media (muziek en film) wereld, ook ben ik veel bezig met producties van videoclips.

Functie

Mijn functie binnen Roy van der Wens is hoofdzakelijk achter de schermen. Ik help Roy met producties van video’s of foto shoots.

Regelmatig ben ik het testkonijn waar Roy weer eens een nieuwe fototechniek op uit wil proberen, maar daar leer ik zelf ook weer enorm veel van.

Toekomst

In de toekomst zal ik mijn eigen bedrijf op gaan zetten waarin ik een creatieve ondersteunende rol ga aanbieden in de muziek en film wereld.

De stage bij Roy helpt mij ontzettend bij het realiseren van iets creatiefs naar iets commercieels.

Ik zal zeker met Roy blijven samenwerken omdat we dat goed kunnen samen en het is altijd een fijne leerschool, ook voor hem ;)

 

Partners

Om ons verder te ontwikkelen gaan we regelmatig samenwerkingen aan met partners uit de bruidsbranche. Omdat we trots zijn op deze prachtige samenwerkingen willen we onze partners graag een podium geven op onze website.

Sommige partners bieden zelf extra korting op hun product of dienst wanneer u Roy van der Wens kiest als uw bruidsfotograaf.

 
 
Younique bruiloft film.png

Younique Film

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van uw bruiloft, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met de door u gekozen muziek. Deze trouwfilm kunt u bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij u de kans uw dag her te beleven en maken wij uw bruiloft eenvoudiger plan- en budgetteerbaar.

 
Franck custom made suits.png

Frack custom made Suits

Kies het mooiste uit de collecties van gerenommeerde Italiaanse- en Engelse stoffenhuizen. Ervaar het gemak en de luxe van puur maatwerk waarbij uw persoonlijke stijl, maar ook zeker comfort en pasvorm centraal staan. Laat u inspireren door de vele opties die uw outfit tot in elk gewenst detail uniek maken. Mijn collectie maatshirts en accessoires maakt uw outfit compleet. U bent verzekerd van een verfijnde en stijlvolle uitstraling!

 

Menta Physics Personal training & Coaching

Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook de beste shape van uw leven. Menta Physics biedt een Wedding Fit pakket waar u in verantwoorde wijze in de beste shape van uw leven wordt gebracht. Martijn van Menta Physics biedt een prachtige personal gym met 1 op 1 begeleiding, een app met workouts en voedingsadvies e natuurlijk een persoonlijk advies.

 

Wedding Company

Wedding Company is een prachtig magazine met alle informatie over en voor uw bruiloft. Het magazine staat vol met de beste leveranciers op het gebied van trouwen en prachtige fotoreportages. Roy van der Wens Bruidsfotografie is hofleverancier aan Wedding Company.

 
1.jpg

Van Gils

Van Gils: Dutch Tailors since 1948, hét adres voor een passend trouwpak. Na een warm ontvangst in één van de Van Gils Brandstores zal een Van Gils stylist je helpen met het zoeken naar jouw perfect fit. Het zal één van de mooiste dagen van jullie leven worden, dus jij moet er tip-top uitzien.