Roy van der Wens is?

Een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacadamie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

Verschillende vrienden vroegen mij of ik hun bruiloft wilde fotograferen, zo heb ik ontdekt dat hier mijn hart ligt. Mijn documentaire -en fashion expertise komen bij bruidsfotografie perfect in uiting. Mensen vernamen van mijn reputatie als bruidsfotograaf en zo is het balletje steeds harder gaan rollen.

 

bruidsfotograaf tilburg roy van der wens

RVDW

"Het gaat er niet om wat je ziet maar wat je niet ziet"

Waarom fotografie?

Sommige dingen in je leven vallen op natuurlijke wijze samen. Mijn levendige fantasie, onstuimige creativiteit, sociale interactie met mensen en de wil om de beste te zijn in wat ik doe. 
Dit alles wordt versterkt door mijn technische achtergrond en ervaring in de IT.

"Fotografie is voor mij dé perfecte samensmelting tussen emotie en techniek"

Visie

Fotograferen is voor mij meer dan een fotocamera vastpakken en plaatjes schieten. Fotografie gaat over het vastleggen van emoties door een lens zodat je later deze emotie kunt herbeleven.

"Ik maak geen foto's van mooie onderwerpen, ik maak mooie foto's van onderwerpen"

 

Projecten

Een fotograaf die zich altijd met hetzelfde bezig houdt ontwikkelt zich niet. Daarom werkt Roy van der Wens aan diverse projecten. Sommige projecten zijn in opdracht van een specifieke opdrachtgever en sommige projecten zijn zogenaamde "vrije werken". 

 

Geboortekaart in opdracht van een klant.

In opdracht consumenten

Roy van der Wens wordt regelmatig benaderd door consumenten en bedrijven om een foto of fotoserie te maken die als een Italiaans maatpak bij hun leven of bedrijf past. Na een ontmoeting met de klant wordt er door RVDW een concept ontwikkeld en later uitgevoerd.
 

 

 

 

 

 

Project voor een pool centrum. In total 6 fine-art prints van 120cm x 80

Zakelijke projecten

Of het klanten zijn met een duidelijke visie over de foto's voor hun bedrijf of een bedrijf wat zoekende naar een goed idee, RVDW zorgt voor een passend concept. 

 
 Vrije werk: Een foto uit een portret serie van creatieve ondernemers.

Vrije werk: Een foto uit een portret serie van creatieve ondernemers.

Vrije werken

Door het medium fotografie kan RVDW zijn verhalen kwijt, verhalen die zich moeilijk in tekst laten omzetten maar juist beelden nodig hebben om het te begrijpen. Daarom werkt RVDW aan diverse projecten waar maatschappelijk onderwerpen worden aangesneden of onderwerpen die hem aanspreken.