Prints

Afrdukken & Prints 

 

Wat is een mooie print?

Een mooie print is een print waar je niet op uitgekeken raakt, zoals prints in een museum. Deze prints zijn vaak opgebouwd uit drie lagen, onderlaag, printlaag en bescherm/scherptelaag. De ondergrond zorgt voor de stevigheid van de print, de geprinte laag kun je kiezen wat voor soort papier (metallic, mat, glans enz) en de bescherm en scherpte laag is een perspex beschermlaag die diepte aan de print geeft zoals een laag die bijvoorbeeld over je tv heen zit. 

Op zoek naar een mooie foto voor aan de muur?

Of het een eigen foto is die u geschoten heeft op vakantie of het is een foto die nog gemaakt moet worden, je kunt met al je wensen bij me terecht. Als je een eigen foto hebt digitaal kan ik deze dmv photoshop controleren en klaar maken voor een mooie print. Ook kan ik een oude foto die u niet digitaal heeft omzetten naar digitaal en zo groot als u wilt printen.

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar iets voor aan de muur, ik kan je hierin adviseren en eventueel ook fotograferen. Van stilleven tot aan portretten is alles mogelijk.

 
Een Acryl print van 1.20 meter hoog met een matte fotolaag en anti reflectie finish

Een Acryl print van 1.20 meter hoog met een matte fotolaag en anti reflectie finish

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Acryl: Dit is een drie laags print met een een harde onderlaag gemaakt van dibond (keuze uit diverse diktes), een printlaag van glans, mat of metallic papier en een acryl (perspex) bescherm laag die ook in antireflectie leverbaar is. Prijs begint vanaf € 80,-
 • Epoxy: Dit is voor de eerste twee lagen hetzelfde als een Acryl print (dibond en printlaag), maar daarna wordt er een vloeibare epoxy hard over de print heen gegoten. Dit zorgt voor een een 3D effect op de foto's je krijgt de neiging om in de foto te kijken. Het bijzondere van de print is ook dat alle randen rond aflopen. Prijs begint vanaf € 80,- 
 • All-In-One: Dit is een budget variant van de Acryl print. Goede prijskwaliteit verhouding en de prijs begint vanaf € 50,-
 • Direct Printing: Dit is een twee laags print met een ondergrond van dibond of aluminium en een fotoprint opgeplakt. Prijs begint vanaf € 50,-

Hoe werkt het?

 1. Laat mij weten of je een eigen gemaakte foto wilt laten printen of dat je mij wilt laten fotograferen. Als je mij laat fotograferen ga je naar stap 3.
 2. Als je eigen foto geprint moet worden heb ik het originele bestand nodig, dit bestand kan ik in fotoshop corrigeren, want een foto die op ene beeldscherm mooi is qua kleur is nog niet kloppend aan de muur. Het bestand kan ik corrigeren op kleur en pixels en eventueel verscherpen.
 3. Onderlaag kiezen: dibond, forex of aluminium
 4. Printlaag kiezen: mat, glans of metallic 
 5. Finish laag kiezen; perspex glans, perspex mat, epoxy of geen laag
 6. Formaat kiezen
 7. Ongeveer een week geduld hebben en je hebt een fantastische print die niet verkleurd, stevig is en in de meeste gevallen met een ophangsysteem geleverd wordt. Dit ophangsysteem is eenvoudig waterpas te hangen en valt nooit van de muur. Hetzelfde systeem wordt gebruikt in musea.

Hulp nodig bij het ophangen?

Ook is het mogelijk om je print op te laten hangen, wij zorgen dat uw print volledig waterpas en muurvast bevestigd wordt.

Informeer naar de mogelijkheden, mail naar info@robertofoac.com of bel 0651687453

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW