Roy van der Wens stelt zich voor

Wij zijn een hecht team van enthousiaste mensen, die ervoor gekozen hebben om te doen wat we écht leuk vinden. Op deze manier hoeven we eigenlijk nooit te werken.

 
bruidsfotograaf tilburg roy van der wens

Roy

Fotograaf

Hoi, ik ben Roy! Ik ben een fotograaf die gestudeerd heeft aan de fotoacademie in Rotterdam. Tijdens mijn vierjarige studie heb ik alle facetten van fotografie geleerd zoals: product, studio, portret, documentair en fashion expertise. Uiteindelijk heb ik fashion-fotografie als specialisatie gekozen. Met fashion-fotografie behaalde ik veel succes. Zo heb ik diverse publicaties in Vogue gehad, heb ik samengewerkt met grote modellenbureaus en ben ik meermaals verschenen op televisie. 

De uiteindelijke overstap naar bruidsfotografie heb ik gemaakt omdat ik veel meer voldoening haal uit alle mooie emoties en waardering achteraf.

Stijl

Door mijn ervaring in de fashion-wereld ben ik zeer goed op de hoogte van de huidige trends. Het zit in mijn natuur om foto's te schieten die uw wensen vertalen naar de moderne fotografie.

Sfeer

In het begin onopgemerkt zodat ik die bijzondere momenten kan registreren en jullie aan mij kunt wennen. Wanneer het nodig is zal ik sturen zodat we een prachtige foto krijgen, zoals bij groepsportretten. Ik ben erg makkelijk in de omgang en door mijn ervaring kan ik goed anticiperen op momenten. 

Romy Jansen bij Roy van der Wens Fotografie

Romy

Content Specialist

Hoi, ik ben Romy! Ik heb mijn bachelor-opleiding Communicatie met veel plezier en succes afgerond. Ik ben niet alleen een collega, maar ook dé verloofde van Roy van der Wens.

Functie

Mijn taak binnen het bedrijf bestaat uit het onderhoud en maken van content. Dit geldt voor zowel het tekstuele als het visuele gedeelte. Samen met Roy bekijk ik wat wij het beste op de website, sociale media-kanalen en andere platformen kunnen communiceren naar de klant.

Ik vergezel Roy tevens in kennismakingsgesprekken zodat ik later het draaiboek voor de trouwdag in elkaar kan zetten. Tevens staat voor mij hierbij uniformiteit in de communicatie hoog in het vaandel, zodat iedereen dezelfde informatie verstrekt krijgt.

Toekomst

Buiten het feit dat Roy en ik zelf in de toekomst gaan trouwen, hoop ik dat wij nog vele gelukkige stellen mogen ontmoeten. Dit is tenslotte de allerleukste en meest dankbare baan die er is.

Stagaire Roy van der Wens fotografie.jpg

Joshua

Stagaire

Hoi, ik ben Joshua! Ik studeer aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Ik heb veel ervaring in de media (muziek en film) wereld, ook ben ik veel bezig met producties van videoclips.

Functie

Mijn functie binnen Roy van der Wens is hoofdzakelijk achter de schermen. Ik help Roy met producties van video’s of fotoshoots.

Regelmatig ben ik het proefkonijn waar Roy een nieuwe fototechniek op uit kan proberen. Hier leer ik zelf dan ook wel weer enorm veel van.

Toekomst

In de toekomst zal ik mijn eigen bedrijf op gaan zetten, waarin ik een creatieve ondersteunende rol ga aanbieden in de muziek- en film wereld.

De stage bij Roy helpt mij ontzettend bij het omzetten van iets creatiefs naar iets commercieels.

Ik zal zeker met Roy blijven samenwerken. Dit klikt namelijk goed en het is altijd een fijne leerschool (ook voor hem). ;)


Awards & Publicaties

 

Erkenning door professionals!

 

Een prijs winnen of eervolle vermelding krijgen in een fotowedstrijd is bijzonder. De glimlach van een bruidspaar is echter het allermooist!

 

Best wedding photographer, Oct 2018

1e prijs, beste trouwfotograaf, 2019

Diamond award, beste loveshoot fotograaf

Gewonnen als beste trouwfotograaf, nov 2018

1e prijs, Wedisson award contest, sept 2018

Cover, Wedding Company Magazine, 2019

Publicatie Wedding Company Magazine, jan 2019

1e prijs, beste bruidsfotograaf, Nov 2018

Beste trouwfotograaf Wedisson awards, 2019

1e prijs, best wedding photographer, sept 2018

Diamond Award, portret en loveshoot fotograaf

1e prijs Wedisson, Feb 2019

 

Partners

Om ons verder te ontwikkelen gaan wij regelmatig samenwerkingen aan met partners uit de bruidsbranche. Wij zijn zo trots op deze prachtige samenwerkingen dat wij onze partners graag een podium bieden op onze website.

Diverse partners bieden zélfs extra korting op hun product/dienst wanneer je Roy van der Wens kiest als jullie trouwfotograaf.

 
 
Younique bruiloft film.png

Younique Film

Younique film maakt met professionele camera’s een registratie van jullie trouwdag, om hier vervolgens een mooie trouwfilm van te maken met door jullie gekozen muziek. Deze trouwfilm kunnen jullie bijvoorbeeld ook op uw social media-accounts delen, zodat iedereen hiervan kan (na)genieten. Met onze samenwerking bieden wij jullie de kans de trouwdag her te beleven en maken wij jullie trouwdag eenvoudiger plan- en budgetteerbaar.

 
Franck custom made suits Loon op zand

franck custom made suits

Kies het mooiste uit de collecties van gerenommeerde Italiaanse- en Engelse stoffenhuizen. Ervaar het gemak en de luxe van puur maatwerk waarbij uw persoonlijke stijl, maar ook zeker comfort en pasvorm centraal staan. Laat je inspireren door de vele opties die uw outfit tot in elk gewenst detail uniek maken. Franck zijn collectie maatshirts en accessoires maken je outfit compleet. Je bent verzekerd van een verfijnde en stijlvolle uitstraling!

 
Menta Physics, Personal training tilburg

Menta Physics Personal training & Coaching

Bij de mooiste dag van jullie leven hoort ook jullie beste shape. Menta Physics biedt een Wedding Fit pakket waarin je op verantwoorde wijze naar je streeffiguur wordt begeleid. Martijn van Menta Physics biedt een prachtige personal gym met 1 op 1 begeleiding, een app met workouts, voedingsadvies en natuurlijk een persoonlijk advies.

 
Logo Wedding Company.png

Wedding Company

Wedding Company is een prachtig magazine, met alle informatie over én voor jullie trouwdag. Dit magazine staat vol met de beste leveranciers op het gebied van trouwen en prachtige fotoreportages. Roy van der Wens Bruidsfotografie is hofleverancier aan Wedding Company.

 
1.jpg

Van Gils

Van Gils: Dutch Tailors since 1948, hét adres voor een passend trouwpak. Na een warm ontvangst in één van de Van Gils Brandstores zal een Van Gils stylist je helpen met het zoeken naar jouw perfect fit. Het zal één van de mooiste dagen van uw leven worden, dus u moet er tip-top uitzien.