Foto & Videograaf op jullie bruiloft

Het is nu mogelijk om bovenop een fotografie pakket een trouwclip pakket toe te voegen. Wanneer u dit pakket bij uw reeds gekozen trouwpakket kiest wordt de bruiloft niet alleen in foto maar ook in video vast gelegd.

 

Wat is een trouwclip?

Een trouwclip is een samenvatting van 3 tot 5 minuten met muziek die de hele bruiloft samenvat. U kunt het zien als een videoclip die niet voor een muziekkant is maar voor een bruidspaar. Diverse momenten zoals het aankleden, de eerste keer dat u elkaar ziet, kus en vele leuke momenten worden vastgelegd. De video wordt in een ‘videoclip’ stijl bewerkt geheel in stijl van de foto’s.

Voordeel van een fotograaf die filmt?

Het voordeel dat Roy van der Wens uw bruiloft filmt is dat de film in dezelfde kenmerkende stijl is als de foto’s. Jullie foto’s en clip passen perfect bij elkaar net als u en uw aanstaande bij elkaar passen.

Bekijk een romantisch huwelijksaanzoek in Breda

Hoe gaat het in zijn werkt?

Wanneer u een trouwclip wilt hebben hoeft u dat enkel aan ons door te geven en wij voegen het pakket toe aan uw huidige pakket. Het trouwclip pakket is als extra toe te passen op elk pakket.

Gaat het ten kosten van de foto’s?

Op het moment dat de camera in filmstand staat, kan er niet gefotografeerd worden, daarvoor krijgt u wel bewegend beeld terug. Om verwarring te voorkomen nemen wij op voorhand altijd de dag met u door en leggen wij uit hoe wij te werk gaan.

“Een videograaf filmt met een videocamera en een fotograaf filmt met een fotocamera”

Wat is het verschil met een videograaf?

Een videograaf legt de hele dag vast zonder iets te missen en heeft daardoor meer beeldmateriaal en kan dus een langere film maken. Hij kan een completer verhaal vertellen door de hoeveelheid beeldmateriaal.
Ook neemt een videograaf het geluid op van de ja-woorden, speeches, geloftes en verwerkt deze in de film.

Bekijk hoe geweldig leuk en video shoot is.

Liever een videograaf?

In samenwerking met Maurice Swinkels van Younique film, bieden wij een compleet Foto & Film pakket aan. In dit pakket worden alle krachten gebundeld van de foto- en videograaf en wordt uw dag op de meest prachtige manier vastgelegd.

Kijk op onze Videograaf pagina als u meer informatie wilt hebben over de samenwerking met een videograaf. KLIK HIER

 

Wat kost het trouwclip pakket?

Omdat Roy van der Wens met pakket prijzen werkt staan alle pakketten en prijzen op onze prijs pagina KLIK HIER


Heeft u interesse in een trouwclip pakket? Neem dan contact met ons op!