Bruidsfotografie Portfolio

Een selectie van kleur en zwart-wit fotografie

In het portfolio van Roy van der Wens Fotografie vindt u een selectie uit de vele bruiloften die vastgelegd zijn. (Kantel uw scherm horizontaal wanneer u via uw mobiel kijkt)

 
 

Awards

Regelmatig winnen de foto’s van Roy van der Wens Prijzen

Een prijs winnen of eervolle vermelding krijgen in een fotowedstrijd is bijzonder, maar de glimlach van een bruidspaar is het belangrijkste!

 

 

 

Publicaties

De kans is groot dat de foto’s van jullie bruiloft gepubliceerd worden.

Regelmatig wordt Roy van der Wens benaderd om zijn werk te publiceren op websites of in magazines. Hier hebben we een kleine selectie van de vele online publicatiescan de afgelopen jaren.

 

 

 

Fashion

Fashion fotografie is van grote invloed geweest

Tijdens de fotografie studie aan de fotoacademie in Rotterdam koos Roy de richting van fashion, iets wat later inmiddels de ruggengraat is van de bruidsfotografie.

 

 

 

Projecten

Een fotograaf die zich altijd met hetzelfde bezig houdt ontwikkelt zich niet. Daarom werkt Roy van der Wens aan diverse projecten. Sommige projecten zijn in opdracht van een specifieke opdrachtgever en sommige projecten zijn zogenaamde "vrije werken". 

 In opdracht van

Roy van der Wens wordt regelmatig benaderd door consumenten en bedrijven om een foto of fotoserie te maken die als een Italiaans maatpak bij hun leven of bedrijf past. Na een ontmoeting met de klant wordt er door Roy een concept ontwikkeld en later uitgevoerd.

Of het particuliere klanten zijn met een duidelijke visie over de foto's voor hun bedrijf of een bedrijf wat zoekende naar een goed idee, Roy zorgt voor een passend concept.