Een gratis trouwboek cadeau...

Gratis trouwboek, wie wil dat nou niet?

Als professioneel fotograaf heb ik de afgelopen jaren geleerd dat een foto het beste naar voren komt in print vorm. Het papier is rustiger dan een beeldscherm, in plaats van het zoomen met je vinger moet je je ogen dichter naar de print brengen en je kan de print is tastbaar.


En wat is er nou leuker dan een boek geven aan je gasten waarin jullie samen terug kunnen kijken op de mooiste dag van jullie leven?

Het boek heeft een hardcover en het formaat is 25 x 20 cm en telt 20 pagina's. Uitbreiding van het boek in formaat of aantal bladzijde is altijd mogelijk. (meerprijs is op aanvraag) 


Het boek wordt persoonlijk samengesteld door Roy van der Wens om te zorgen dat het boek een prettige volgorde en lay-out heeft zoals professionele fotoboeken horen te hebben.


Er wordt dus rekening gehouden met zogenaamde seriematigheid, dat houdt in dat de foto's in een logische volgorde staan en bij elkaar passen op de pagina. De juiste seriematigheid geeft mede de professionele uitstraling aan het boek (alsof het in een foto boekenwinkel is aangekocht) De opmaak van het boek is op een manier gedaan zodat u de foto's goed en rustig kunt bekijken zonder een hoop poespas van tierelantijntjes en 20 foto's op één pagina. "Less is more" zoals de meeste fotografen zouden zeggen.


Wanneer krijgt je dit prachtige boek cadeau?

 Je krijgt dit prachtige trouwboek cadeau als je kiest voor ons Goud of Diamant pakket.
Zou je dit boek ook willen hebben als je kiest voor ons Brons of Zilver pakket? Neem dan contact met ons op. 

Wil je onze bruidsfotografie volgen op instagram?

Volg dan onze instagram pagina, daar komen regelmatig nieuwe foto's, acties en behind the scenes voorbij.